Devino partener

Începe colaborarea cu Metal Converter pentru valorificarea catalizatorilor uzați proveniți din service-ul sau atelierul de dezmembrări auto și crește-ți profitul!

Viitorii parteneri beneficiază de un avantaj competitiv remarcabil, reflectat în profituri mărite și în asigurarea unei sustenabilități pe termen lung.

Profesionalismul și seriozitatea noastră sunt fundamentele pe care construim relații durabile și de încredere cu partenerii noștri, garantând nu doar conformitatea cu cele mai înalte standarde de siguranță și etică, dar și maximizarea valorii materialelor reciclate.

Cere ofertă

Ce Îți Oferim?

Colaborare Simplă și Rapidă

Proces simplificat de evaluare și achiziție pe baza catalogului, pentru a economisi timp și a maximiza eficiența.

Prețuri Competitive

Beneficiezi de cele mai bune prețuri de pe piață, cu actualizări în funcție de fluctuațiile bursiere.

Suport Profesional

Echipa noastră de experți este aici pentru a te ghida în fiecare etapă a procesului de vânzare.

Responsabilitate Ecologică

Contribuie la protecția mediului prin reciclarea responsabilă a catalizatoarelor auto.

De ce să alegi Metal Converter România?

Experiență de Peste 15 Ani

Suntem lideri pe piața de reciclare a catalizatoarelor auto, cu un istoric bogat și mii de parteneriate de succes în România și Europa.

Prețuri de Rafinărie

Oferim compensații financiare superioare pentru catalizatoarele auto, bazate direct pe prețuri ”de primă mână”, asigurându-ți maximul de profit, fără alți intermediari.

Catalog Complet Actualizat Zilnic

Accesează un catalog complet cu toate modelele de catalizatori auto, cu prețuri actualizate zilnic, conform bursei internaționale a metalelor prețioase.

Autorizați de ANM

Activăm în deplină conformitate cu reglementările Autorității Naționale pentru Mediu, garantând procese transparente și legale.

Cere ofertă